Like ons op Facebook!

Deleks DK-170

Italiaanse topkwaliteit

Type
DK-170

Vermogen
n.v.t.

Draaiuren
n.v.t.

€ 2.050 Exclusief BTW

Omschrijving

Nieuw in ons assortiment; de kwaliteitsklepelmaaiers van het Italiaanse topmerk Deleks. Deze machines zijn onderscheidend in vele opzichten. Zware gietijzeren tandwielkast met ingebouwde vrijloopfunctie. Ruim bemeten driedubbele v-snaren aan de zijkant van de machine. Dikwandig plaatstaal. Electronisch gebalanceerde rotor.

Machine wordt door ons standaard voorzien van de hamerklepels. Door gebruik te maken van deze hamerklepels wordt deze maaier de ideale combinatiemachine. De machine is nu geschikt om zowel het gazon zeer netjes (als met een scheermes) te maaien als het ruige terrein met zeer hoog gras, braamstruiken, houtopslag van wel zo’n 3 tot 4 cm!

De superlage prijzen van deze machines maakt dat het nu wel zeer aantrekkelijk wordt om te kiezen voor een kwaliteitsklepelmaaier met hamerklepels.

Machines hebben we in voorraad in diverse werkbreedtes van 110 tot 170cm.

De hier afgebeelde machine betreft de 170 cm brede uitvoering compleet met de loopwielen aan de voorzijde voor een optimale bodemvolging. Zeer mooie machine voor tractoren vanaf 30 Pk. De aandrijving en de driepuntsbok zijn iets uit het midden gemomteerd zodat de machine aan een zijde een mooi eindje buiten de trekker uitsteekt zodat goed onder bomen en onder heiningen door gemaaid kan worden.

Machine wordt geleverd compleet met aftakas en hamerklepels.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.