Like ons op Facebook!

Historie

De historie van VM Service gaat terug tot in 2004. In dit jaar besloten wij, Joep Versteeg en Mathijs Merkelijn, onze krachten te bundelen en een bedrijf op te richten. De naam houden wij eenvoudig: we nemen de eerste letters van onze beider achternamen, en voegen hier “Service” aan toe. Dit doen wij niet voor niets: service is vanaf de eerste dag een van de speerpunten van onze onderneming!

De eerste jaren is VM Service nog klein, en richt ons bedrijf zich voornamelijk op het onderhoud en de reparatie van tractoren en machines voor akkerbouwers en fruittelers in de regio. De ‘werkplaats’ bestaat dan ook uit een landbouwschuur, middenin het fruitteeltgebied van Biddinghuizen en Dronten.

De fruitteelt begint al snel een belangrijke plaats in te nemen binnen onze dagelijkse werkzaamheden, de bouw van de eerste pluktreinkarren wordt een feit. Ook de vraag naar minitrekkers groeit, zodat wij eigenlijk geen andere optie hebben dan ons hierin verder verdiepen. En dat doen we maar al te graag!

Onze inspanningen werpen hun vruchten af, en in het jaar 2005 blijkt dat onze schuur/werkplaats toch echt te klein aan het worden is. We besluiten dan ook uit te wijken naar industrieterrein de Spelwijk in Swifterbant. Vanaf dat moment gaat het snel. De verhuizing is in het najaar van 2005 een feit, waarna we pas echt de ruimte hebben om onze activiteiten op het gebied van minitractoren te specialiseren. Al snel ontwikkelt VM Service zich tot een gerenommeerd bedrijf, geheel gericht  op de in- en verkoop van minitrekkers en aanbouwwerktuigen.

Door de jaren heen, groeit en groeit onze voorraad en zijn we opnieuw toe aan een groter ‘jasje’. Daarom kiezen we ervoor om in 2008 een nieuwe bedrijfshal te laten bouwen. Deze is in 2009 gereed, waarna we ons bedrijf verplaatst hebben naar de nieuwe locatie aan de Maalstroom op industrieterrein de Tarpan in Swifterbant.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.