Like ons op Facebook!

Over VM Service

Als handelsonderneming in minitractoren en aanbouwwerktuigen bieden wij u een zeer diverse en constant wisselende voorraad aan. Maar let op; naast minitrekkers en aanbouwwerktuigen verkopen wij nog iets anders, namelijk service. U kunt bij VM Service dan ook terecht voor persoonlijk advies en begeleiding, zowel vóór als na uw aankoop.

“Een tevreden klant is ons streven…”

Kunt u een door u gezocht product niet vinden op onze website, laat ons dan weten wat wij voor u kunnen betekenen. Graag denken wij met u mee en voorzien u van advies op maat. Wij zijn immers pas tevreden over ons bedrijf wanneer ú dat bent!

De naam van ons bedrijf bestaat uit drie delen: V(ersteeg), M(erkelijn) en Service. Dit is niet voor niets. Net zoals de namen van de oprichters van ons bedrijf, is ‘service’ onlosmakelijk met ons verbonden. Alle producten die wij verkopen, zijn dan ook met zorg voor u geselecteerd en voorzien van algehele servicebeurt.

U kunt bij ons terecht voor het meest complete aanbod minitrekkers en aanbouwwerktuigen. Vanzelfsprekend vindt u al onze producten op onze website, maar wij zien u uiteraard ook graag in onze moderne showroom in Swifterbant, de meest uitgebreide trekkershowroom van Nederland!

Wij houden van helderheid en transparantie: alles wat wij op de site aanbieden, is ook daadwerkelijk in onze showroom te vinden. Houdt u er wel rekening mee, dat de prijzen op de website veelal exclusief BTW worden vermeld.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.