Like ons op Facebook!

Iseki TL2100 4wd

Graaflaadcombinatie

Merk
Iseki

Type
TL2100 4wd

Vermogen
25 Pk

Draaiuren
0092

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

Als ‘sLands Grootste Handelsonderneming in Kleine Tractoren bieden we de volgende GRAAFLAADCOMBINATIE aan;

Zeer nette Iseki TL2100 4wd. Tussenmaatje, dat is wat bij deze Iseki trekker past. Geen kleine minitrekker, maar een mooie tussenmaat doordat de trekker aan de ene kant compact en wendbaar is en aan de andere kant veel vermogen heeft en robuust is. Ook de hefkracht in de hefinrichting aan de achterzijde is groot door de robuuste bouw van de trekker. Voorzien van krachtige 25 Pk 3 cilinder dieselmotor. 0092 draaiuren. De trekker is buitenwerks maar 125 cm breed! Hoge en lage gearing. Omkeerschakeling (eenvoudig voor- en achteruit schakelen), Stuurversnelling (ruime opstap). Voorzien van algehele servicebeurt. Direct inzetbaar. Supernette trekker, zie ook de videobeelden.

Aan de voorzijde voorzien van voorlader. Dubbelwerkdend hydraulisch systeem waardoor er naast het heffen ook naar beneden gedrukt kan worden. Hierdoor kan de bak altijd goed vol geschept worden.

Aan de achterzijde voorzien van nieuwe Backhoeloader / Graafarm. Groot bereik en een groot hefvermogen. Geheel eigen hydraulisch systeem, aftakas aankoppelen en klaar. Kruishandlebediening (joystickbediening) De bak is voorzien van tanden om de grond ook los te kunnen maken. Tevens leverbaar met brede graafbak.

Benoemde prijs is voor de complete graaflaadcombinatie, Trekker + Voorlader + Graafarm.

Normale prijs / € 10.450,– ex btw / Extra combinatiekorting -/- € 600,– ex btw

Speciale aanbiedingsprijs / € 9.850,– ex btw

Zie ook de videobeelden.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.