Like ons op Facebook!

Iseki TU1700 + BHM95

Graaflaadcombinatie

Merk
Iseki

Type
TU1700 + BHM95

Vermogen
21 Pk

Draaiuren
471

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

 

Als ‘s Lands Grootste Handelsonderneming in Kleine Tractoren bieden we de volgende GRAAFLAADCOMBINATIE aan;

Zeer nette Iseki TU1700 4wd met slechts 471 draaiuren.

Tussenmaatje, dat is wat bij deze Iseki TU1700 4wd trekker past. Geen kleine minitrekker, maar een mooie tussenmaat doordat de trekker aan de ene kant compact en wendbaar is en aan de andere kant veel vermogen heeft en robuust is. Ook de hefkracht in de hefinrichting aan de achterzijde is groot door de robuuste bouw van de trekker. Voorzien van krachtige 21 Pk 3 cilinder dieselmotor.

De trekker is buitenwerks maar 112 cm breed! Hoge en lage gearing. Voorzien van algehele servicebeurt. Direct inzetbaar. Supernette trekker, zie ook de videobeelden.

Aan de voorzijde voorzien van nieuwe afkoppelbare voorlader waardoor de gehele voorlader eenvoudig is af- en aan te koppelen. Dubbelwerkdend hydraulisch systeem waardoor er naast het heffen ook naar beneden gedrukt kan worden. Hierdoor kan de bak altijd goed vol geschept worden.

Aan de achterzijde voorzien van nieuwe Backhoeloader / Graafarm. Groot bereik en een groot hefvermogen. Geheel eigen hydraulisch systeem, aftakas aankoppelen en klaar. Kruishandlebediening (joystickbediening) De bak is voorzien van tanden om de grond ook los te kunnen maken. Tevens leverbaar met brede graafbak.

Benoemde prijs is voor de complete graaflaadcombinatie, Trekker + Voorlader + Graafarm.

Normale prijs / € 11.250,– ex btw / Extra combinatiekorting -/- € 600,– ex btw

Speciale aanbiedingsprijs / € 10.650,– ex btw

Zie ook de videobeelden.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.