Like ons op Facebook!

Kubota ZL1-185 4wd

Graaflaadcombinatie

Merk
Kubota

Type
ZL1-185 4wd

Vermogen
22 Pk

Draaiuren
0690

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

Als ‘sLands Grootste Handelsonderneming in Kleine Tractoren bieden we de volgende GRAAFLAADCOMBINATIE aan;

Zeer nette Kubota ZL1-185 4wd. Tussenmaatje, dat is wat bij deze Kubota trekker past. Geen kleine minitrekker, maar een mooie tussenmaat doordat de trekker aan de ene kant compact en wendbaar is en aan de andere kant veel vermogen heeft en robuust is. Ook de hefkracht in de hefinrichting aan de achterzijde is groot door de robuuste bouw van de trekker. Voorzien van krachtige 22 Pk 3 cilinder dieselmotor. 0690 draaiuren! De trekker is buitenwerks maar 120 cm breed! Hoge en lage gearing. Omkeerschakeling (eenvoudig voor- en achteruit schakelen), Stuurversnelling (ruime opstap). Voorzien van algehele servicebeurt. Direct inzetbaar. Supernette trekker, zie ook de videobeelden.

Aan de voorzijde voorzien van nieuwe afkoppelbare voorlader waardoor de gehele voorlader eenvoudig is af- en aan te koppelen. Dubbelwerkdend hydraulisch systeem waardoor er naast het heffen ook naar beneden gedrukt kan worden. Hierdoor kan de bak altijd goed vol geschept worden.

Aan de achterzijde voorzien van nieuwe Backhoeloader / Graafarm. Groot bereik en een groot hefvermogen. Geheel eigen hydraulisch systeem, aftakas aankoppelen en klaar. Kruishandlebediening (joystickbediening) De bak is voorzien van tanden om de grond ook los te kunnen maken. Tevens leverbaar met brede graafbak.

Benoemde prijs is voor de complete graaflaadcombinatie, Trekker + Voorlader + Graafarm.

Normale prijs / € 10.450,– ex btw / Extra combinatiekorting -/- € 600,– ex btw

Speciale aanbiedingsprijs / € 9.850,– ex btw

Zie ook de videobeelden.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.