Like ons op Facebook!

Lamborghini R1.55 4wd

Full Options, Margetrekker

Merk
Lamborghini

Type
R1.55 4wd

Vermogen
55 Pk

Draaiuren
00740

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

 

Let op; MARGETREKKER, komt geen extra btw overheen!!

 

ALGEHELE NIEUWSTAAT!!

Lamborghini R1.55 4wd luxe Stoll 350P  afkoppelbare voorlader.

Slechts 00740 originele en gegarandeerde draaiuren! 55 Pk sterke  vier cilinder dieselmotor, dit type motoren lopen zeer rustig en zijn zeer krachtig.

De combinatie is prima geschikt voor het verplaatsen van grote hooi- of strobalen. Voorlader is voorzien van het dubbel snelwisselsysteem. Snelwissel op de gehele voorlader. Voorlader is eenvoudig en snel af- en aan te koppelen. Snelwissel voor de aanbouwdelen, bak en andere aanbouwdelen zijn snel te wisselen. Joystickbediening.

Let op, Voorlader is voorzien van parallelgeleiding waardoor de last rechtstandig omhoog en naar beneden gebracht kan worden zonder te corrigeren.

Let op, Compleet met extra brede gazonbanden!!

Trekker is daarnaast nog eens voorzien van de volgende opties; Stuurbekrachtiging, Omkeerschakeling, Twee dubbelwerkende externe hydraulische ventielen (vier aansluitingen).  Snelwisselvanghaken, Verstelbare Trekhaak, Werklamp, Zwaailamp.

Voorzien van algehele servicebeurt. Wordt geleverde met garantie. Over hoe netjes de trekker is behoeven we het hier niet te hebben, even de foto’s + videobeelden bekijken en oordeel zelf. Wij zeggen; “Plaatje van een trekker” Bent u het met ons eens?

Direct inzetbaar.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.