Like ons op Facebook!

Mc Cormick GM40 4wd

Luxe afkoppelbare voorlader

Merk
Mc Cormick

Type
GM40 4wd

Vermogen
40 Pk

Draaiuren
01734

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

 

Mc Cormick GM40 4wd met de meest luxe Bonatti afkoppelbare voorlader!

Slechts 01703 origingele draaiuren! 40 Pk sterke dieselmotor, dit type motoren lopen zeer rustig en zijn zeer krachtig. De extra brede set akkerwielen maken het geheel helemaal compleet.

De combinatie is prima geschikt voor het verplaatsen van grote hooi- of strobalen. Voorlader is voorzien van het dubbel snelwisselsysteem. Snelwissel op de gehele voorlader. Voorlader is eenvoudig en snel af- en aan te koppelen. Snelwissel voor de aanbouwdelen, bak en andere aanbouwdelen zijn snel te wisselen. Joystickbediening.

Let op; trekker is voorzien van COMPLEET NIEUWE KOPPELINGSPLAAT EN DRUKGROEP.

Trekker is daarnaast nog eens voorzien van de volgende opties; Werklampen, Stuurbekrachtiging, Omkeerschakeling, Drie dubbelwerkende externe hydraulische ventielen (zes aansluitingen). Ondertrekhaak, Doordraaiende aftakas.

Trekker is voorzien van algehele servicebeurt en wordt geleverde met garantie. Over hoe netjes de trekker is behoeven we het hier niet te hebben, even de foto’s + videobeelden bekijken en oordeel zelf. Wij zeggen; “Plaatje van een trekker” Bent u het met ons eens?

 

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.