Like ons op Facebook!

Mc Cormick X2.30 4wd

Full Options

Merk
Mc Cormick

Type
X2.30 4wd

Vermogen
50 Pk

Draaiuren
00075

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

 

ALGEHELE NIEUWSTAAT!!

Mc Cormick X3.20 4wd met luxe Sigma4  afkoppelbare voorlader.

Slechts 00075 originele en gegarandeerde draaiuren! 50 Pk sterke dieselmotor, dit type motoren lopen zeer rustig en zijn zeer krachtig.

De combinatie is prima geschikt voor het verplaatsen van grote hooi- of strobalen. Voorlader is voorzien van het dubbel snelwisselsysteem. Snelwissel op de gehele voorlader. Voorlader is eenvoudig en snel af- en aan te koppelen. Snelwissel voor de aanbouwdelen, bak en andere aanbouwdelen zijn snel te wisselen. Joystickbediening.

Let op, Voorlader is voorzien van parallelgeleiding waardoor de last rechtstandig omhoog en naar beneden gebracht kan worden zonder te corrigeren.

Let op, Compleet met bak en palletvorken, de verstelbare palletvorken staan niet op de foto maar zitten er wel bij.

Trekker is daarnaast nog eens voorzien van de volgende opties; Stuurbekrachtiging, Omkeerschakeling, Drie dubbelwerkende externe hydraulische ventielen (zes aansluitingen).  Snelwisselvanghaken, Verstelbare Trekhaak, Werklamp, Zwaailamp.

Extra brede akkerwielen, Voorspatborden.

Voorzien van algehele servicebeurt. Wordt geleverde met garantie. Over hoe netjes de trekker is behoeven we het hier niet te hebben, even de foto’s + videobeelden bekijken en oordeel zelf. Wij zeggen; “Plaatje van een trekker” Bent u het met ons eens?

Direct inzetbaar.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.