Like ons op Facebook!

New Holland TCE 40 4wd

Cabine, Voorlader

Type
TCE40 4wd

Vermogen
40 Pk

Draaiuren
00903

Verkocht

Omschrijving

New Holland TCE40 met de meest luxe Mailleux MX25c afkoppelbare voorlader en originele fabriekscabine! 00903 draaiuren! 40 Pk sterke dieselmotor, dit type motoren lopen zeer rustig en zijn zeer krachtig. De extra brede set gazonwielen maken het geheel helemaal compleet. Tevens leverbaar op akkerwielen.

De combinatie is prima geschikt voor het verplaatsen van grote hooi- of strobalen. Voorlader is voorzien van het dubbel snelwisselsysteem. Snelwissel op de gehele voorlader. Voorlader is eenvoudig en snel af- en aan te koppelen. Snelwissel voor de aanbouwdelen, bak en andere aanbouwdelen zijn snel te wisselen. Joystickbediening in de cabine.

Trekker is daarnaast nog eens voorzien van de volgende opties; Stuurbekrachtiging, Omkeerschakeling, Drie dubbelwerkende externe hydraulische ventielen (zes aansluitingen). Voorzien van algehele servicebeurt. Wordt geleverde met garantie. Over hoe netjes de trekker is behoeven we het hier niet te hebben, even de foto’s + videobeelden bekijken en oordeel zelf. Wij zeggen; “Plaatje van een trekker” Bent u het met ons eens?

Tevens lever baar op akkerwielen, informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.