Like ons op Facebook!

New Holland TCE50 4wd

Luxe afkoppelbare voorlader

Merk
New Holland

Type
TCE50 4wd

Vermogen
50 Pk

Draaiuren
01335

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

 

New Holland TCE50 4wd met afkoppelbare voorlader!

Slechts 01335 draaiuren! 50 Pk sterke 4 cilinder dieselmotor, dit type motoren lopen zeer rustig en zijn zeer krachtig. De extra brede set tractie- akkerwielen (voorzijde nieuw) maken het geheel helemaal compleet.

De combinatie is prima geschikt voor het verplaatsen van grote hooi- of strobalen. Voorlader is voorzien van het dubbel snelwisselsysteem. Snelwissel op de gehele voorlader. Voorlader is eenvoudig en snel af- en aan te koppelen. Snelwissel voor de aanbouwdelen, bak en andere aanbouwdelen zijn snel te wisselen. Joystickbediening.
Parallelgeleiding!!

Trekker is daarnaast nog eens voorzien van de volgende opties; Werklamp, Stuurbekrachtiging, Omkeerschakeling, Drie dubbelwerkende externe hydraulische ventielen (zes aansluitingen). Trekhaak, Doordraaiende aftakas. 540 / 750 toerenaftakas. Snelwisselvanghaken.

Trekker is voorzien van algehele servicebeurt en wordt geleverde met garantie. Over hoe netjes de trekker is behoeven we het hier niet te hebben, even de foto’s + videobeelden bekijken en oordeel zelf. Wij zeggen; “Plaatje van een trekker” Bent u het met ons eens?

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.