Like ons op Facebook!

Shibaura ST330 4wd HST

Automaat, Fronthef

Merk
Shibaura

Type
ST330 4wd HST

Vermogen
33 Pk

Draaiuren
0017

Verkocht

Omschrijving

DEMOMACHINE.

Shibaura ST330 HST (automaat) 4wd / Gazon- of Akkerwielen naar keuze.

DEMO met maar 0017 originele en gegarandeerde draaiuren!!

Dat is nog niet alles, de trekker is ook nog eens uitgevoerd met een originele Pauli hydraulische dubbelwerkende fronthef. De fronthef wordt bediend middels de kruishandle (joystickbediening). De externe hydraulische aansluiting aan de voorzijde wordt tevens met deze handle bediend. Ideaal voor b.v. een hydraulisch aangedreven frontbezem. Dubbelwerkend betekend dat de fronthef naast het heffen ook kan drukken. Ideaal in combinatie met b.v. de frontschuif zodat er ook bij vastzittende modder, sneeuw, etc. goed geschoven kan worden. Tevens beschikt het hydraulisch systeem over een floatfunctie (bodemvolgend).

Naast al dat moois hebben we hier te maken met de Shibaura ST330 HST, even de kenmerken op een rijtje; Shibaura 330HST, Automaatuitvoering (HST), Fronthef, Achterhef en aftakas, Stuurbekrachtiging.

Shibaura is Japanse topkwaliteit, hoge afwerking en hoogwaardige bewezen techniek. Krachtig door 34,5 Pk dieselmotor.Externe hydraulische functies, Ondertrekhaak, Aftakas, Veiligheidsbeugel, Volledige wegverlichting, Cruise control, Automaat, 3 cilinder dieselmotor, 4wd.

Zie ook de videobeelden.

Trekker wordt geleverd met de volledige periode fabrieksgarantie van maar liefst twee jaar!!

Eenmalige superaanbieding.

Nagenoeg nieuwe machine voor een gebruikte prijs!!

 

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.