Like ons op Facebook!

Shibaura SX-26″ 4wd HST

Nieuwste uitvoering

Merk
Shibaura

Type
SX-26" 4wd HST

Vermogen
26 Pk

Draaiuren
0001

Verkocht

Omschrijving

Als officieel erkend verkooppunt voor de Shibaura tractoren staat VM Service sinds 2006 reeds op de topografische kaart van Nederland!

Sinds 2006 verkopen we deze tractoren dan ook met veel plezier, en sterker nog tot groot plezier en genoegen van de gebruikers! Dit alles heeft er met elkaar in geresulteerd dat het Japanse topmerk SHIBAURA in 2016 zelfs de meest verkochte trekker in Nederland is geweest! Een supermooi resultaat! We zijn er stiekem  best wel een beetje trots op dat we daar ons steentje aan hebben kunnen bijdragen.

Nieuw en bijzonder is dan ook weer de SX-26″ 4wd HST. Het nieuwste type compacttrekker van het Japanse topmerk Shibaura!

Model 2018 met diverse aanpassingen en vernieuwingen;

De SX-26″ IS NU STANDAARD NOG COMPLETER!!

Met een motorinhoud van maarliefst 1131cc met gemak aan de top in zijn klasse.

Een motorvermogen van 26Pk!!

HST = Automaatuitvoering met twee groepen, Hoge- en Lage gearing. Geheel traploze aandrijving. Zonder te koppelen of te schakelen vooruit en achteruit rijden door slechts het intrappen van een voetpedaaltje!

Nu standaard voorzien van AUTOGASFUNCTIE!! Zodra het rijpedaal wordt ingetrapt loopt het motortoeren automatich op! Het gaspedaal is op deze manier helemaal geïntegreerd in het rijpedaal. Zeer soepele en goed te doseren bediening!

Deze kleine krachtpatser meet buitenwerks toch slechts 116cm waardoor de trekker uniek begint te worden. En dit is nog lang niet alles, de hele trekke is doordacht in techniek tot in detail! Even een opsomming van de uitrusting o.a; STUURBEKRACHTIGING, HST (automaat), Hoge en Lage gearing, Sper, Hef, Aftakas, Veiligheidsbeugel, Volledige wegverlichting, Aanhangwagenstekker, Ondertrekhaak, Voorbereiding tbv middenmaaier.

Scherpe aanbieding wegens groot ingekocht. Splinternieuwe trekkers, bouwjaar 2018.

Geleverd met de volledige garantietermijn. Banden naar keuze, gazon of industrie.

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.