Like ons op Facebook!

Valpadana VP1550 4wd

Absolute nieuwstaat, MARGETREKKER

Merk
Valpadana

Type
VP1550 4wd

Vermogen
50 Pk

Draaiuren
00420

Verkocht

Omschrijving

— VM Service ’s Lands Grootste in Kleine Tractoren! —

 

LET OP; MARGETREKKER, komt geen extra btw overheen!

ALGEHELE NIEUWSTAAT!!

Valpadana VP1550 4wd met luxe Stoll afkoppelbare voorlader.

Slechts 00420 originele en gegarandeerde draaiuren! 50 Pk sterke dieselmotor, dit type motoren lopen zeer rustig en zijn zeer krachtig.

De combinatie is prima geschikt voor het verplaatsen van grote hooi- of strobalen. Voorlader is voorzien van het dubbel snelwisselsysteem. Snelwissel op de gehele voorlader. Voorlader is eenvoudig en snel af- en aan te koppelen. Snelwissel voor de aanbouwdelen, bak en andere aanbouwdelen zijn snel te wisselen. Joystickbediening. Externe hydraulische functie op de voorlader, elektrisch omschakelventiel

Trekker is daarnaast nog eens voorzien van de volgende opties; Stuurbekrachtiging, Omkeerschakeling, Drie dubbelwerkende externe hydraulische ventielen (zes aansluitingen). Ledlampen op de beugel. Snelwisselvanghaken, Gatenbalk, Trekhaak.

Voorzien van algehele servicebeurt. Wordt geleverde met garantie. Over hoe netjes de trekker is behoeven we het hier niet te hebben, even de foto’s + videobeelden bekijken en oordeel zelf. Wij zeggen; “Plaatje van een trekker” Bent u het met ons eens?

 

Aanmelden nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.